ONLANDER worden!

De Stichting Natuurbelang De Onlanden kan haar werk doen dankzij de achterban van Onlanders  die ons werk steunen met donaties, waarnemingen en andere vormen van betrokkenheid. Deze bijdragen maken het mogelijk voor ons om kennis over de natuur in De Onlanden te verzamelen en te delen en om de ‘stem van de natuur’ van De Onlanden te laten horen in het maatschappelijk debat. De Onlanders ontvangen twee keer per jaar de Onlanden Nieuwsbrief. Jaarlijks organiseren we een excursie, speciaal voor de Onlanders.

Wilt u ook Onlander worden?
Dat kan door onderstaand formulier in te vullen waarin u uw contactgegevens doorgeeft en aanvinkt dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. De minimale donatie bedraagt 10 euro. Na verzending van het formulier ontvangt u van ons een mail met informatie hoe u uw donatie kunt overmaken.

Wilt u een eenmalige donatie doen?
Ook dat kan. U kunt contact opnemen met ons via info@deonlanden.nl of uw gift rechtstreeks overmaken op NL76 TRIO 0320 1171 97 t.n.v. Stichting Natuurbelang De Onlanden, o.v.v. ‘gift aan Stichting Natuurbelang De Onlanden’.

ANBI-logo  De Stichting Natuurbelang De Onlanden is aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).